Brug Autofyld adgangskode til Kaspersky Password Manager

Hvis du aktiverer Autoudfyldning af adgangskode, kan du automatisk udfylde login- og adgangskodefelter i Safari og programmer med brugeroplysninger gemt i Kaspersky Password Manager. Du kan finde flere oplysninger om Autoudfyldning af adgangskode i Apple-dokumentationen.

Af hensyn til dit privatliv og sikkerhed behandles dataene i Kaspersky Password Manager lokalt og sendes ikke uden for din enhed.

Bemærk: Adgangskode Autofyld er kun tilgængelig i programmer, der understøtter denne funktion.

Aktivér Autofyld adgangskode

Deaktiver Autofyld adgangskode

Log ind med Autofyld adgangskode